Bindweefsel- en Buccalmassage

Bindweefsel- en Buccalmassage

Bindweefsel massage Met bindweefselmassage wordt de huid “gecontroleerd” tot in de bindweefsellage

Bindweefsel massage

Met bindweefselmassage wordt de huid “gecontroleerd” tot in de bindweefsellagen, licht “beschadigd”. De doorbloeding wordt hierdoor gestimuleerd. Dit zorgt voor een beter transport van voedings- en afvalstoffen maar ook wordt het herstel bevorderd en de fibroblastcellen gestimuleerd tot het maken van nieuwe collagene en elastine vezels. Dit zijn de vezels die onze huid stevigheid en veerkracht geven.

Doordat onze huid minder actief wordt naarmate we ouder worden, neemt ook deze aanmaak af, met als resultaat lijntjes, rimpeltjes en een verslapte huid. Het resultaat van een behandeling is een mooiere doorbloeding en dus frissere uitstraling. Wanneer meerdere behandelingen worden gedaan (liefst opstart met 4 weken 1 behandeling per week en daarna nog 5 maanden 1 behandeling per maand) wordt er na ongeveer 6 maanden al een toename van collageen en elastine waargenomen d.m.v een stevigere en gladdere huid. Van de mooie egalere kleur en gezonde uitstraling mag u direct gaan genieten. De dag van de behandeling en de eerste dagen daarna, kan de huid beurs aanvoelen en rood zijn maar dit neemt snel af. Een combinatie met de Chemical time released peel tussen de behandelingen door zorgt voor een nog mooier resultaat.

De Buccalmassage kunt u toevoegen aan uw bindweefselmassage behandeling. De Buccalmassage wordt (met handschoentjes) vanuit de mondholte uitgevoerd en is niet alleen gericht op het bindweefsel maar voornamelijk op het spierweefsel. De spieren in het gelaat rond de mond en van de wangen en kaaklijn worden los gemasseerd. Dit ontspant de spieren , geeft een ontspannen uitstraling, stimuleert de doorbloeding en zuurstof aanvoer, voert afvalstoffen af, stimuleert de huid, stimuleert de collageen aanmaak, verstevigt en lift de huid.