Permanente make-up

Permanente make-up

PERMANENTE MAKE-UP WENKBRAUWEN: Uw wenkbrauwen zijn enorm bepalend voor uw look. Bij iedere gezichtsvorm is ee

PERMANENTE MAKE-UP WENKBRAUWEN:

Uw wenkbrauwen zijn enorm bepalend voor uw look. Bij iedere gezichtsvorm is een andere wenkbrauw vorm het mooist, omdat hij de beste features naar voren haalt en die daardoor dus meer opvallen!

We kennen tegenwoordig ook vele verschillende wenkbrauw vormen die erg smaak en mode gevoelig zijn. Elke vorm geeft weer een andere uitdrukking en bepaald mede hoe je als eerste overkomt.

Dit is de meest voorkomende reden dat dames veel met hun wenkbrauwen bezig zijn en het van groot belang vinden dat deze perfect zijn.
Maar ook dames die een gedeelte of de gehele wenkbrauwen missen (al dan niet door de invloed van het gebruik van medicijnen in het verleden) zijn vaak opzoek naar een natuurlijke uitziende oplossing ,die niet elke dag veel werk met zich meedraagt en ook tijdens sport, douche, bad, en sauna mooi blijft.

Best spannend om deze vorm semi-permanent vast te leggen op uw gezicht.
A-mediks heeft gezocht naar de techniek om de meest natuurlijke en mooie wenkbrauwen te creëren.
Dit is ,wanneer je kiest voor 1 techniek, de hairstroke techniek of te wel 3D techniek (gezet met tatoeëer apparatuur en niet met een mesje). De Rols Royce is echter bijna altijd een combinatie techniek.  Hierbij word gebruik gemaakt van meerdere technieken door elkaar om zo’n natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen.

Semi-permanent wil zeggen dat de wenkbrauwen langzaam vervagen waardoor je na ongeveer 1 1/2 tot 2 en max 3 jaar een touch-up nodig hebt (zeer afhankelijk van de huid en het leefgedrag).

Dit is heel fijn omdat wij dames nog wel eens veranderen in onze smaak en haarkleur maar ook bij het verouderen veranderd onze huid en haarkleur. Met de semi-permanente techniek kunnen we hier dus onze wenkbrauwen in meenemen.

Hairstrokes wil zeggen dat ieder wenkbrauw haartje individueel wordt ingetekend voor het meest natuurlijke effect.

Powder brows wil zeggen dat je geen afzonderlijke hairstrokes (dus haartjes) ziet maar dat de wenkbrauw een soort poeder effect geeft.

Ombre powder brows is eigenlijk een meer natuurlijke versie van de powder brows doordat er heel erg met licht en donker wordt gespeeld. De aanzet vooraan is lichter en bij de samenkomst van de haartjes in de boog is het het donkerste.

De combinatie brow combineert deze technieken, aangepast op ieder individu, om de mooiste en natuurlijkste wenkbrauwen te creeeren.

Wat zijn de voordelen van permanente wenkbrauwen:

– Het resultaat is bijna niet van echt te onderscheiden.
– Deze techniek maakt wenkbrauwen met een natuurlijke look en lang resultaat.
– U kunt 1 1/2 tot 2 jaar en max 3 jaar genieten van uw levensechte wenkbrauwen (afhankelijk van huid, levenswijze en de gebruikte techniek).
– U bent iedere ochtend eerder klaar.
– Ook na douchen, bad, zwemmen en sauna mooie wenkbrauwen.
– Meer expressie in uw gezicht.
– Het geeft een open blik en kan een liftend effect hebben.
– Het haalt de beste features in uw gezicht naar boven.

De procedure

– We bespreken eerst met u uw wensen en de conditie van uw eigen wenkbrauwen.
– Daarna kijken wij naar uw gezichtsvorm, huid- en haarkleur en de conditie van uw
huid.
– Hierna bepalen we samen de juiste kleur.

– Na overleg tekenen we de wenkbrauwen met stipjes.
– Daarna starten we met het plaatsen van de wenkbrauwen.
– De behandeling duurt gemiddeld 1 1/2 uur bij volledige wenkbrauwen en gemiddeld 45 minuten bij gedeeltelijke.
– De roodheid na de behandeling trekt binnen een dag weg.

Veiligheid

– A-mediks doet alles volgens de GGD hygiëne standaard regels.
– A-mediks werkt alleen in een GGD gekeurde ruimte.
– Voor de behandeling gebruiken wij Amavi pigmenten.
– Voor en na iedere client en elke behandeling word er grondig gereinigd en er wordt altijd een nieuwe naald op de apparatuur
geplaatst.

Tarieven:

Zie tarieven pagina.

Bovenste 2 foto’s: client zonder wenkbrauwen waarbij we een mooie hairstroke wenkbrauw hebben aangebracht.

De 2 foto’s daaronder: client met teveel geëpileerde wenkbrauwen waarvan de haargroei niet meer terugkeerde. Hierbij hebben we losse hairstrokes plaatselijk aangebracht.

3 Onderste foto’s: client waarbij we de wenkbrauwen verfraait hebben met een combinatie techniek en met een natuurlijke permanente eyeliner is het helemaal af 🙂

PERMANENTE EYELINER: (procedure en veiligheid zoals hierboven bij wenkbrauwen vermeld)

De permanente eyeliner kan zowel op het boven als onder ooglid worden geplaatst.

Het doel van A-mediks is om altijd een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken. Dat wil zegen dat wij geen “wings” plaatsen.

Een permanente eyeliner is wat gevoeliger om te plaatsen dan de wenkbrauwen. Wij gebruiken daarom hierbij altijd een verkoelende vloeistof. Ook is het mogelijk om bij uw eigen huisarts verdoving hiervoor te vragen en deze ruim van te voren (minimaal 30 min) zelf aan te brengen.

Tarief:

Zie tarieven pagina.